Auto Draft

Når det kommer til bedring fra narkotikamisbrug eller alkohol, er der ikke nogen hemmelig metode eller en fast ting, en person kan gøre for at sikre deres fortsatte nøgternhed. I stedet kræver det en daglig indsats. Ligesom ethvert forhold skal en persons forbindelse med deres bedring konstant udvikles og plejes. Dette involverer en progressiv, bevidst forpligtelse til at tage sig af kroppen, sindet og sjælen. Dette kan opnås ved – blandt andet at opretholde et stærkt arbejdsgendannelsesprogram, der inkluderer motion, spiritualitet, samfundstjeneste og ernæring.
Måske er det vigtigste, en person kan gøre for at bevare sin bedring, at engagere sig i det åndelige. Dette kan være i den form, de vælger, og det behøver ikke at involvere en organiseret religion. Faktisk er spiritualitet ofte meget personlig og er noget, der kan praktiseres derhjemme som en form for meditation eller afslapning. Det kan også bestå af at samles med andre ligesindede for at diskutere filosofier eller bedste praksis, eller det kan være så simpelt som at føre en dagbog med tanker, spørgsmål og endda tilsyneladende flygtige sindede sind. Gennem spiritualitet kan en person lære en højere magt at kende – en kritisk del af at give slip på gamle vaner, følelser og laster og lade spiritualitet vaske ind for at erstatte dem.
antabus halveringstid
At være aktiv i samfundet er også en væsentlig del af bedring fra afhængighed eller alkoholisme. Dette kan være frivillighed af enhver art, men de fleste bedrevne misbrugere synes det er særligt givende at hjælpe andre, der lider af afhængighed eller alkoholisme. Dette kan gøres ved at hjælpe med AA, NA eller andre 12-trins-grupper, ved frivilligt arbejde på det lokale detoxcenter eller ved at rådgive nogen, der er i nød. Faktisk vender et overraskende antal bedrageriske afhængige tilbage til afhængighedsområdet, efter at de har afsluttet deres egen behandling, fordi så mange føler sig tvunget til at give tilbage, hvad der blev givet dem.
Ernæring er ekstremt vigtig i en levetid på bedring. Når vores krop er i optimal tilstand, er vi bedre i stand til at håndtere de stress og triggere, der ofte får folk til at henvende sig til narkotika eller alkohol som en mestringsmekanisme. Spise sunde fødevarer og opretholde en regelmæssig spiseplan er vigtig for stofskifte, energi og vågne / sove mønstre. Hvis nogen af ​​disse forstyrres, kan den resulterende stress presse en person til at overveje at bruge igen. Derfor skal bedende afhængige vælge, hvad de spiser omhyggeligt og være opmærksom på, at mad for nogle mennesker kan være lige så meget en afhængighed som narkotika.
Alkoholikere Victorious, en organisation, der er dedikeret til at hjælpe folk med at sejre over alkoholisme, siger kraftigt, at motion er et vigtigt element i et godt opsvingsprogram. Specielt angav gruppen, at øvelsen:
* Øger stofskiftet, så kalorier forbrændes mere effektivt, selv når vi er i ro.
* Forbrænder fedtlagre og opbygger muskelvæv. Muskelceller er metabolisk aktive og forbrænder kalorier, hvorimod fedtceller er inerte.
* Øger de frie fedtsyrer, som bedre gør det muligt for kroppen at behandle og bruge diætfedt.
* Nedsætter det samlede serumcholesterol og øgede niveauer af lipoproteiner med høj densitet (HDL’er), det “gode fedtstof”, der er forbundet med lavere risiko for hjertesygdom.
* Sænker blodtrykket
* Øger niveauerne af humørsvingende neurokemikalier – såsom endorfiner, så vi har det bedre både mentalt og fysisk.
For at bedring skal få succes, skal alle disse inkluderes som en del af en daglig, bevidst indsats for at arbejde på selvforbedring. Derudover er et stærkt supportnetværk og familieliv afgørende. Hvis du eller nogen, du er interesseret i, kæmper med disse rektorer, skal du nå hjælp nu, inden et farligt tilbagefald opstår.